Pages

2014. február 22., szombat

Bodrogi Gyula: Csala Zsuzsa csupa jókedv volt


A Retro » Hírek – érdekességek

csalazs


Csupa jókedv volt Csala Zsuzsa, a közönség nagyon szerette – mondta a színésznő halálhírétől megrendülten Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező az MTI-nek.


“Húsz évig dolgoztunk együtt a vidám színpadon, amikor a színpad még megvolt a Révay utcában. Zsuzsa hajtómotorja volt a színháznak, a közönség imádta” – emlékezett Bodrogi Gyula, aki 1982–2001 között volt a Vidám Színpad művészeti igazgatója és rendezője.


Elmondta, nem tudja felsorolni, hogy sok közös munkájuk közül melyiket szerette a legjobban, hiszen annyira sok volt és mind szép emlék. “Maga a munka volt vele a legkedvesebb.”


Csala Zsuzsa 1960-tól kezdve negyven évig volt a budapesti Vidám Színpad tagja, amikor a kétezres évek elején a színház arculatváltása után a társulatot szélnek eresztették.


“Rengeteg színdarabban és kabaréban játszottunk együtt, nagyon könnyű volt vele kijönni” – fogalmazott Bodrogi Gyula.


Mint felidézte, tudott róla, hogy a színésznő az utóbbi időben nem volt túl jó lelkiállapotban, de halálhíre nagyon váratlanul érte.


“Nagyon kedves ember volt, kedves és becsületes, csupa jókedv, akit a közönség nagyon szeretett. Ez volt ő.” – mondta Bodrogi Gyula.


The post Bodrogi Gyula: Csala Zsuzsa csupa jókedv volt appeared first on A Retro.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése